وب

تو

نت

سئو سایت در گوگل

برای سئو سایت در گوگل با ما تماس بگیرید

ساخت قالب وردپرس

 

این روز ها هر کسب و کاری به دنبال طراحی وب سایت است . نیاز به راه اندازی وب سایت برای هر کسب و کاری احساس می شود . در آینده ای نزدیک همه مشاغل باید یک سایت برای خود داشته باشد . زیرا همانطور که می دانید ، بازاریابی سنتی دیر یا زود منسوخ خواهد شد و جای خود به بازاریابی آنلاین خواهد داد . بازاریابی آنلاین نیاز به یک بستر دارد و بهترین بستر برای پیاده سازی روش های آن می تواند یک وب سایت باشد . وب سایت ها می توانند برای هر کسب و کاری مفید باشند به شرط آنکه به طور اصولی از آنها استفاده کرد .
همانطور که بار ها گفته شده است بهترین نوع طراحی وب سایت ها ، طراحی همراه با سیستم مدیریت محتوا CMS می باشد . در بسیاری از مقالات وب سایت های شرکت طراحی وب سایت وب تو نت در ارتباط با انواع طراحی بحث های مختلفی شده است . CMS های گوناگونی بسته به نوع وب سایت ها و قابلیت های آن ها وجود دارد . هر طراح می تواند یکی از آنها را برای طراحی وب سایت خود استفاده نمایند . سیستم های مدیریت محتوا وردپرس و جوملا درصد زیادی از وب سایت های اینترنت را تشکیل می دهند . لذا نیاز است برای مدیریت بهتر وب سایت ها این قالب ها را بشناسیم . سیستم مدیریت محتوا وردپرس یکی از بهترین CMS های قابل استفاده برای طراحی وب سایت است . از آنجایی که بسیاری از کاربران ایرانی به این سیستم علاقه دارند ، مطالب آموزشی زیادی برای آموزش آن وجود دارد . در این مقاله سعی می کنیم طراحی قالب وردرپرس را به طور کامل شرح دهیم .

سیستم مدیریت محتوا وردپرس
wordpress یک نرم افزار تحت وب سایت ساز می باشد . این سیستم open source است به همین دلیل توسعه و ارتقای آن آسان می باشد . از آنجایی که استفاده از بسیاری از قابلیت های وردپرس رایگان است طرفداران بسیاری دارد . جدا از رایگان بودن ، رابط کاربری آسان وردپرس باعث محبوبیت آن شده است . وردپرس از زبان های زیادی همچون زبان فارسی پشتیبانی می کند . wordpress سیستم مدیریت محتوا CMS : content management System است که با استفاده از آن به راحتی می توان محتوای وب سایت را مدیریت نمود .
همانطور که می دانید هر وب سایت بنا به نوع کاربری آن قابلیت های دارد . قابلیت هایی همچون : سبد خرید ، درگاه پرداخت ، درباره ما و … . واضح است که هر سایت سازی همه قابلیت های موجود را ندارد . برای افزودن قابلیت های اضافه به وردپرس ، پلاگین یا افزونه های خاصی وجود دارند که بنا به آن قابلیت ها بر روی وردپرس نصب می شوند . برخی از افزونه ها رایگان و برخی پولی می باشند . طراحی وردپرس به نحوی بوده است که برای موتور های جست و جو نیز محبوبیت دارد . زیرا بسیاری از اصول پایه بهینه سازی در آن رعایت شده است . همچنین پلاگین های مربوط به سئو و بهینه سازی موجود است که با نصب آن ها می توان بهینه بودن محتوا را بررسی نمود .
لزوم یادگیری طراحی سایت با وردپرس
همانطور که میدانید وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتواست که بسیاری از طراحان وب سایت در مورد این موضوع هم نظر هستند، چرا که وردپرس قابلیت های زیادی دارد که همه نیازهایی که یک مدیر وب سایت به آنها نیاز دارد را تامین میکند، شما میتوانید یک قالب وردپرس تهیه کنید و هرآنچه که از امکانات و ابزار احتیاج دارید بر روی آن نصب کنید اما راه بهتر این است که یک قالب وردپرس با همه امکاناتی که نیاز دارید طراحی کنید، درواقع در آموزش وردپرس شما آموزش میبینید که چگونه یک قالب ورد پرس را از پایه بسازید و هرآنچه که لازم دارید را در آن قرار دهید.
چراکه تهیه قالب های مختلف و افزودن ابزارها و امکانات مختلف به آن باعث میشود که وب سایت مدنظر شما سنگین شود و این موضوع کاملا به ضرر بهینه سازی سایت و سئو آن می باشد زیرا که موتورهای جستجوی گوگل به این موضوع بسیار حساس هستند.
یکی دیگر از مزیت های آموزش وردپرس این است که شما درصورتیکه توانایی طراحی قالب های وردپرس را داشته باشید پس از تهیه و تنظیم آنها میتوانید آنها را به فروش برسانید در واقع میتوان گفت مشتری با پرداخت هزینه طراحی قالب وردپرس که شما طراحی کرده اید باعث به درآمد رسیدن شما میشود بعلاوه بازار کار فروش و یا راه اندازی وب سایت با وردپرس بسیار داغ است و شما میتوانید درصورت به دست آوردن مهارت های لازم به درآمد قابل توجهی برسید.
طراحی قالب وردپرس چیست؟
طراحی سایت با وردپرس در واقع ایجاد یک ظاهر گرافیکی و ساختاری برای وب سایت است، در واقع وردپرس یک پلتفرم است که جزو پلتفرم های محبوب به حساب میاید، وردپرس برای ایجاد و مدیریت وب سایت هاست که از نظر کاربری، استفاده از آن بسیار آسان است و بسیاری از توسعه دهندگان وب از آن استفاده میکنند، هرقالب وردپرس دارای یک قالب است که مشخص میکند چگونه اطلاعات محتوایی که در وردپرس وجود دارد و ذخیره شده است بصورت گرافیکی نمایش داده شود.
طراحی سایت با وردپرس شامل مراحل زیر میشود:

طراحی گرافیکی: طراحی گرافیکی شامل طراحی فوتر سایت، آیکون ها، رنگ ها و بطور کلی هرآنچه که ظاهر وب سایت را شامل میشود.
استایل و قالب بندی: استایل و قالب بندی شامل این است که نمایش اطلاعات چگونه برروی صفحه قرار گیرد و استفاده از فریم ورک های CSS .
تنظیمات پوسته: تنظیمات پوسته شامل امکان انجام تنظیمات مختلف بدون نیاز به دخالت در کدها، نمونه هایی از تنظیمات شامل هدر و رنگها، در این بخش شما میتوانید با آموزش ساخت قالب وردپرس با المنتور به ساخت پوسته وردپرس و طراحی صفحات بپردازید.
سفارش سازی: سفارش سازی شامل افزودن و ویرایش ابزارک ها، تعیین نحوه نمایش پست ها، صفحات و اجزای دیگر.
ویژگی های وردپرس: ویژگی های وردپرس در واقع شامل استفاده از ویژگی های خاص وردپرس مانند نظرات، دسته بندی ها و برچسب ها میشود.

مراحل ساخت و طراحی قالب وردپرس
برای اینکه بتوانید قالب وردپرس اختصاصی خود را طراحی کنید لازم است که آموزش ساخت قالب وردپرس با html و css را یادگرفته باشید، در واقع میتوان گفت پیشنیاز یادگیری طراحی قالب وردپرس اموزش دو زبان html و css است. نسخه پنجم از HTML درواقع آخرین نسخه از این زبان برنامه نویسی است، که به نمایش مداوم محتوا در هر گوشی هوشمند، لب تاپ و تبلتی کمک میکند، بعلاوه نسخه پنج از این زبان برنامه نویسی ویژگی تگ متاهارا در اختیار شما قرار میدهد، این تگ وظیفه نمایش محتوا شما در هر مرورگری که در داخل آن قرار داده اید را دارد.
در زمان توسعه یک قالب وردپرس به شما پیشنهاد میکنیم که وردپرس را بصورت محلی بر روی لب تاپ و یا کامپیوتر خود نصب کنید، چرا که بدین وسیله میتوانید ساخت قالب وردپرس خو را تهیه کنید و  هیچ نگرانی هم بابت آسیب دیدن وب سایت خود نداشته باشید.
نکته دیگری که باید برای شما گوشزد کنیم این است که سایت های وردپرسی با استفاده از قالبی که روی آنها نصب میشود قابل هک شدن هستند برای افزایش امنیت آن بهتر است که آن را بر روی لب تاپ و یا کامپیوتر پیاده سازی کنید، نکته بعدی دیگر این است که بهتر است یک نسخه بک آپ از تمامی داده هایی که بر روی وب سایتتان وجود دارد تهیه کنید، در بعضی از موارد پیش میاید که نصب قالب وردپرس با مشکل مواجه میشود و شما برای برطرف کردن این مشکل و در دسترس قرار دادن سریع سایت به سراغ بک آپ آن بروید.
نقشه راه طراحی قالب وردپرس
در این بخش قصد داریم نقشه راه طراحی قالب وردپرس را در اختیار شما بگذاریم تا بتوانید با اسفاده از مراحلی که برایتان بازگو میکنیم یک قالب وردپرس را طراحی و راه اندای کنید، بهتر است بدانید مطالبی که در این قسمت به توضیح آنها میپردازیم کاملا مطالب ابندایی میباشد و شما برای تبدیل شدن به یک طراح قالب وردپرس حرفه ای احتیاج دارید که آموزش وردپرس را بصورت تخصصی یادبگیرید.
1. وردپرس را نصب کنید
در مرحله اول برای طراحی قالب وردپرس نیاز دارید که کدها و تغییراتی را اعمال کنید، تغییراتی که اعمال کرده اید احتیاج به تست دارند تا بتوانید نتیجه را ببینید، پس اولین نیاز شما نصب روی لوکال هاست است، پس باید یک وردپرس خام را نصب کنید، پس از نصب وردپرس شما به 3 پوشه اصلی برخورد میکنید که شامل:

wp-includes: این فایل شامل تمام موارد لازم کتابخانه های آماده و فایل های مورد نیاز هسته وردپرس میشود که نیازی به تغییر آنها نیست.
wp-admin: این فایل شامل فایل های مربوط به پنل مدیریتی است.
wp-content: این فایل شامل فایل های مربوط به قالب، افزونه ها، فایل زبان و فایل آپلود میشود.

2. ساخت پوشه برای فایل ها
پوشه که در مورد آن قصد داریم توضیح دهیم پوشه wp-content است، داخل این پوشه، پوشه دیگری هست به اسم themes که تمامی قالب های که لازم دارید بر روی وب سایت خود نصب کنید در این پوشه قرار دارد، وردپرس به صورت پیش فرض 3 قالب در پوشه قرار دارد.
3. برنامه ویرایشگر کد نصب کنید
برای اینکه بتوانید کدها را به راحتی مدیریت کنید نیاز به یک برنامه ویرایشگر دارید، برنامه های متعددی برای ویرایش وجود دارد شما میتوانید با هرکدام که ارتباط بهتری برقرار میکنید انتخاب کنید ف معروف ترین و پر استفاده ترین برنامه های ویرایشگر VScode و Notepad++ هستند.
4. ایجاد فایل style.css و index.php
دو فایل style.css و index.php را بسازید، این دو پوشه میتوانند مستقیما در پوشه ایجاد و یا با انتخاب add new file آنها را ایجاد کنید، این دو فایل، از فایل های بسیار مهمی هستند که با گذراندن دوره طراحی قالب وردپرس به صورت نسبی با استفاده از آنها آشنا میشوید.

style.css: همانطور که گفتیم این فایل یکی از فایل های ضروری است که در تنظیمات ظاهر قالب قرار میگیرد، که شامل نام قالب، نام سازنده، آدرس آن میشود، که همه این ها بصورت کد در قالب وب سایت قرار میگیرند وجود این کدها بسیار ضروری است.
index.php: در این فایل باید کدهای قسمت اصلی سایت را قرار دهید، مواردی مانند فوتر سایت، هدر سایت و سایر قسمت در بخش index فراخوانی میشوند.

5. فعالسازی قالب وردپرس از بخش پیشخوان
پس از آنکه مراحل بالا را به درستی گذراندید حالا شما میتوانید قالب وردپرس خود را ایجاد کنید، برای این کار تنها کافی است که وارد پیشخوان وردپرس خود شوید سپس قسمت نمایش را کلیک کنید در بخش پوسته ها که وارد شوید قالبی را که ایجاد کرده اید مشاهده خواهید کرد، در این قسمت میتوانید قالبی را که ایجاد کردید فعال کنید، که قابل ذکر است در این مرحله با یک صفحه سفید مواجه خواهید شدکه کاملا طبیعی است و باید فایل های css و سایر فایل ها را برای نمایش در این پوشه قرار دهید.
6. ساخت فایل های مورد نیاز
ما در ادامه آموزش طراحی قالب وردپرس رایگان از یک قالب html استفاده کردیم و همانطور که در قسمت های قبل گفتیم یادگیری آموزش ساخت قالب وردپرس با html و css یکی از مواردی است که حتما باید به یادگیری آن بپردازید، فایل های مربوط به قالب html را در فایل قالب کپی کنید، سپس به سراغ فایل index.php میرویم که مهمترین قدم برای ساخت قالب وردپرس دسترسی استایل ها آدرس دهی است.
7. نمایش محتوا نوشته ها
برای اینکه متن و محتوای مقاله های مدنظرتان به نمایش گذاشته شود، لازم است که از حلقه وردپرسی استفاده کنید، حلقه های وردپرسی در واقع کدهایی هستند که شرط های while وردپرس را ایجاد میکنند، توسعه دهندگان وردپرس با استفاده از همین حلقه های وردپرس میتوانند نوشته ها و محتواهای مدنظرشان در صفحه هایی که میخواهند به نمایش بگذارند.
8. اضافه کرن لینک
برای اینکه بخواهید هر نوشته را در صفحه اصلی مشاهده کنید باید از دستور بالا پیروی کنید حالا برای اینکه به هرکدام صفحه مجزایی را اختصاص دهید و برای هر نوشته بخواهید امکان کلیک بر روی عنوان وجود داشته باشد لازم است که توابع خاصی را در آن قرار دهید.
ویژگی های نرم افزار تحت وب وردپرس
بسیاری از افراد در انتخاب سیستم مدیریت محتوای وب سایت مردد می باشند . برخی از آنها نیز بعد طراحی و راه اندازی به فکر تغییر CMS هستند . پس چه بهتر که از ابتدا بهترین سیستم مدیریت محتوا را برای وب سایت انتخاب کنیم . واضح است که با اطمینان نمی توان یک سیستم خاص را برای بهترین طراحی نام برد . هر طراح بنا به تجربه و توجه به برخی اصول CMS مورد نظر خود را انتخاب می کند . هر کدام از سیستم های مدیریت محتوا برای خود قابلیت ها و کاربرد های بسیاری دارند که انتخاب بهترین آنها دشوار و غیر ممکن است . اما می توان گفت نرم افزار تحت وب وردپرس در میان سیستم های دیگر ویژگی های بهتری دارد که می تواند برای یک طراحی حرفه ای انتخاب شود .

محبوب موتور های جست و جو از لحاظ بهینه بودن
سرعت بارگذاری نسبتا بالا
رابط کاربری آسان
پشتیبانی از زبان های مختلف
ارتقا و توسعه آسان به دلیل Open Source بودن
دارا بودن قالب های آماده رایگان
دارا بودن بیش از 3000 افزونه و پلاگین برای افزودن قابلیت های مختلف
انعطاف پذیر بودن
امکان توسعه به زبان PHP
سادگی طراحی قالب جدید
رایگان بودن
نصب آسان
طراحی آسان اغلب وب سایت های با استفاده از وردپرس
شخصی سازی قالب
مدیرییت آسان محتوا

همانطور که گفته شد این سیستم مدیریت محتوا رایگان می باشد و هر کسی می تواند آن را از وب سایت WordPress دانلود و نصب نماید . پس از نصب وردپرس در قسمت پوسته می توان تغییرات قالب وب سایت را اعمال نمود . پوسته وردپرس همان قالب وب سایت می باشد . برای طراحی و ساخت قالب وردپرس می توان از زبان های CSS , Html و … استفاده نمود . wordpress them یا پوسته وردپرس همان قالب وب سایت می باشد . قالب وب سایت نما و ظاهر سایت است که کاربران آن را می بینند .
وقتی به شرکت طراحی وب سایت مراجعه می کنید ، طراح از شما می خواهد که قالب مورد نظر وب سایت خود را انتخاب نمایید . قالب ها یا آماده هستند یا به صورت اختصاصی بر اساس نظر مشتری طراحی می شوند . البته در شرکت طراحی وب سایت وب تو نت ، در صورتی که مشتری از قالب های آماده ، پوسته مورد نظر خود را انتخاب نماید ، طراح آن را از پایه طراحی می کند .
بعد از طراحی قالب ، طراح می تواند قسمت های مختلف ظاهری را تغییر بدهد ، مانند منو و دسته بندی ها و … بدین ترتیب قالب وب سایت تا حدودی  اختصاصی می شود . مشتری می تواند با مراجعه به وب سایت wordpress قالب مورد نظر خود را انتخاب نماید تا طراح مطابق آن وب سایت را طراحی نماید . خوشبختانه وردپرس برای انواع وب سایت ها مانند ؛ سایت های خبری ، شرکتی ، خدماتی و … قالب آماده دارد .
برای طراحی بسیاری از قابلیت های موجود در قالب ها باید از افزونه ها و پلاگین های مربوط به آنها استفاده نمود . برای مثال برای افزودن گالری باید از پلاگین مخصوص به آن استفاده نمود . اغلب افزونه های وردپرس رایگان می باشند و آن تعداد غیر رایگان با قیمت کمتری نسبت به CMS های دیگر عرضه می شوند . برای دسترسی به پلاگین های وردپرس می توان در وب سایت آن به جست و جو پرداخت .
ساخت قالب وردپرس با هوش مصنوعی
یکی از مطالبی که امروزه بسیار در مورد آن میشنویم هوش مصنوعی است، بهتر است بدانید که هوش مصنوعی امروزه نه تنها در تولید محتوا بلکه به ساخت قالب وردپرس هم رسیده است، یکی از ابزارهایی که میتوان به وسیله آن به ساخت قالب وردپرس با هوش مصنوعی بپردازیم 10web است، که این ابزار دو راهکار اساسی در اختیار شما قرار میدهد:

وب سایت را با AL به یک وب سایت وردپرسی تبدیل کنید: این ابزار در اولین قدم به شما کمک میکند که تا هر صفحه وب سایت را به یک قالب وردپرس تبدیل کنید، میتوانید در وب سایت های مختلف بگردید و صفحه مورد علاقه خود را پیدا کنید و با کپی کردن آدرس وب سایت صفحه مورد نظرتان در سایت 10web قالب اختصاصی خود را براساس علایقتان طراحی کنید.
یک سایت جدید با AL ایجاد کنید: دومین راهکار این است که یک وب سایت در دامنه 10wen بسازید، ابزارها و ویجت های بیشتری میسازد و در اختیار شما قرار میدهد تا به وسیله آن صفحات وب سایت خود را بچینید.

چندنکته مهم در ساخت قالب وردپرس با هوش مصنوعی
باید بدانید که استفاده از این سایت شامل هزینه میشود که طبعا به دلیل خارجی بودن وب سایت باید هزینه دلاری پرداخت کنید، برای اینکه بتوانید وب سایت خود را توسعه دهید با محدودیت هایی همراه هستید که این موضوع کار را برای شما سخت میکند، نکته بعدی این است که برای طراحی سایت های فروشگاهی اگر بخواهید از هوش مصنوعی استفاده کنید امکان طراحی سایت را بدون افزونه های جانبی ندارید و نکته آخر اینکه این ابزار تنها برای راه اندازی وب سایت های ساده و انگلیسی زبان طراحی شده است.
معایب استفاده از قالب های آماده وردپرس
گاهی اوقات برخی از شرکت های طراحی وب سایت برای تبلیغات از واژه طراحی آسان استفاده می کنند باید بدانید این شرکت ها برای طراحی وب سایت مشتریان خود از قالب های آماده رایگان استفاده می کنند . این کار به هیچ عنوان توصیه نمی شود . استفاده از قالب های آماده معایب زیر را به همراه دارد :

اغلب قالب های آماده حجم بالایی دارند و به اصطلاح سنگین می باشند و سرعت بار گذاری آنها کم است .
با اینکه قالب های آماده برای هر نوع وب سایتی موجود هستند اما یافتن بهترین قالب که مختص فعالیت شما باشد سخت است
در قالب های آماده اصول سئو و بهینه سازی رعایت نشده است و بسیاری از تکینک های سئو روی آنها قابل پیاده سازی نیستند .
اکثر قالب های آماده قابلیت تغییر و توسعه را ندارند از این رو نمی توان تغییرات ظاهری ساده
عدم قابلیت سفارشی سازی
اغلب قالب های آماده که به صورت رایگان موجود هستند توسط بسیاری از طراحان استفاده شده اند از این رو تکراری هستند .

همانطور که گفته شد استفاده از قالب های آماده پیشنهاد نمی شود . یکی از دلایل مهم آن هم غیر قابل ارتقا بودن قالب ها می باشد . هر ظاهر هر وب سایتی نیاز است بعد از مدتی به روز شود اگز از قالب آماده در طراحی وب سایت استفاده شود این کار کمی دشوار و گاهی اوقات غیر ممکن می باشد .
برخی از افراد می پندارند که وردپرس امنیت لازم را در دنیای وب ندارد . برای امنیت سازی وردپرس پلاگین های مختلف وجود دارد که با نصب یکی از آنها می توان امنیت وردپرس برای جلوگیری از نفوذ هکر ها را تامین نمود .
سخن آخر
قالب وردپرس برای طراحی وب سایت های مختلف مناسب می باشد . مهمترین دلیل آن هم رابط کاربری آسان سیستم مدیریت محتوا است . هر شخصی با کمی آموزش می تواند وب سایت خود را با CMS وردپرس به آسانی مدیریت نماید .
همانطور که گفته شد وردپرس قالب های زیادی دارد . قالب های آماده وردپرس هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی عرضه می شوند . در شرکت طراحی سایت وب تو نت قالب انتخابی مشتری از پایه طراحی می شود و مشتری می تواند تغییرات خود را از قبل به طراح اعلام کند تا قالب سفارشی و مخصوصی طراحی شود .